Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bij welke dienst kan ik het goedkoopst mijn pakket binnen NL laten verzenden als deze tussen de 10 en 20kg is?

Binnen nederland verzenden.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
825

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De verschillen in prijs tussen alle aanbieders die pakketpost binnen NLD voor u kunnen afhandelen zijn behoorlijk. PostNL rekent voor een pakket van 10 kg een bedrag van € 6,75 maar DHL terwijl UPS daarvoor € 12,90 vraagt. Verder is er een verschil in Zakelijke- en Particuliere pakketten. Er is een mooie site waar u precies kunt uitzoeken wat voor u het voordeligst is, via bijbehorende links komt u direct bij een aanbieder terecht.

Toegevoegd na 1 minuut:
De verschillen in prijs tussen alle aanbieders die pakketpost binnen NLD voor u kunnen afhandelen zijn behoorlijk. PostNL rekent voor een pakket van 10 kg een bedrag van € 6,75 terwijl UPS daarvoor € 12,90 vraagt. Verder is er een verschil in Zakelijke- en Particuliere pakketten. Er is een mooie site waar u precies kunt uitzoeken wat voor u het voordeligst is, via bijbehorende links komt u direct bij een aanbieder terecht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding