Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is duurder: Interrail of auto?

De afstand die ik in 11 dagen heb afgelegd in februari 2017 over het Europese spoorwegnet, was achtereenvolgens Amsterdam-Berlijn-Poznan-Krakau-Katowice-Ostrava-Brno-Bratislava-Budapest-Miskolc-Kosice-Presov-Poprad-Trencin-Bratislava-Wenen-Kufstein-Liechtenstein-Zurich-Basel-Frankfurt am Main-Koblenz-Trier-Luxemburg-Namen-Brussel-Rotterdam-Den Haag-Haarlem-Amsterdam. Treinkosten 328 euro (incl. 10 euro administratiekosten) met Interrail 2e klas. Het was een Global Pass 7 dagen reizen binnen 30 dagen. Totale afstand +/- 5600 km??? Ik kom op ongeveer 6 ct per km??? En wat zou dezelfde afstand kosten per auto? Parkeerkosten: 2 overnachtingen in Krakau, 2 in Budapest, 2 in Kosice, 1 in Wenen, 2 in Basel, 1 in Frankfurt am Main?

7 jaar geleden
in: Vervoer
10

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het is afhankelijk van de situatie. Interrail is meestal duurder als je alleen reist, maar als je met meerdere personen reist, kan een auto goedkoper zijn. Het is belangrijk om de prijzen van beide opties te vergelijken voordat je een beslissing neemt.
(Lees meer...)
Bronnen:
een maand geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding