waarom rijden ze in Frankrijk op de autobaan, met de linker knipperlicjt aan, terwijl ze helemaal niet naar links ofoz gaan?

we waren in frankrijk, en op de autobaan knippert iedereen naar lijks, terwijl ze gewoon op hun baan blijven, erg erg irritant...

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is om aan te geven dat ze aan het inhalen zijn, en dat je het niet in je hoofd moet halen om ook naar links te gaan.

Fransen zijn slordige, gevaarlijke en arrogante rijders. Daarnaast hebben veel Franse auto's geen automatische terugslag van het richtingaanwijzerknopje, en het wordt daarom vaak vergeten terug te zetten in de neutrale stand.

dit is inderdaad om aan te geven dat ze aant inhalen zijn, ze laten hun linkse knipperlicht aanstaan totdat ze helemaal klaar zijn met inhalen dus als ze van plan zijn om meerdere auto's in te halen kun je dat daar uit opmaken, het is voornamelijk bedoeld voor auto's die achter hun rijden. Het is geen regel of wet, meer een fatsoensnorm, voor ons komt het misschien arrogant over, zo is het niet bedoeld.

Bronnen:
vele km's in frankrijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100