Is er nog kans dat de boeing 787 dreamliner nog op Schiphol komt?

Ik had eerder de vraag gesteld of de b787 dreamliner nog op Schiphol komt en zo ja wanneer. Ik heb daar al antwoord op gekregen, maar toen ik hoorde dat er problemen waren met de dreamliner vroeg ik me af of er nog kans is dat hij komt.

Toegevoegd na 23 uur:
En kan hij nog in de voorjaarsvakantie komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zekers weten dat die nog een keer langskomt !! De problemen op dit moment worden waarschijnlijk veroorzaakt door de lithium-ion batterijen die gemakkelijk kunnen gaan lekken. Als er een oplossing voor is gevonden kunnen alle 787's gewoon weer vliegen. Met de DC-10 is het uiteindelijk ook gelukt en daar waren de problemen een stuk groter.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Douglas_DC-10
http://www.nationalmemo.com/lithium-batter...

Ja hoor. De huidige problemen worden waarschijnlijk binnen een paar maanden of weken opgelost. Boeing heeft meer dan 900 orders voor dat vliegtuig dus de productie wordt heus weer opgestart. Van die 900 orders zijn er talloze door Europese maatschappijen en andere maatschappijen die op schiphol vliegen besteld. Dus over een jaar of 10 zie je net zoveel Dreamliners op schiphol als nu A330's en B777's. Het blijft een kwestie van geduld :)

Ja zeker, ArkeFly neemt sowieso één dreamliner op in haar vloot.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100