ALs je op een OV chip reist krijg je geen kaartje meer hoe moet ik nu de kosten declareren bij mijn baas?

Nu dien ik elke maand mijn declaratie in met de trein en bus kaartjes want dat moet van de werkgever, maar ook van de belasting.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt geen overzicht krijgen als je een anonieme OV-chipkaart hebt. Je kunt ook geen overzichten afdrukken bij oplaadpunten, aleen de laatste transacties zien. Een medewerker van een service balie kan wel de laatste 10 transacties printen, maar deze bevatten nauwelijks informatie. Neem dus een persoonlijke OV chipkaart en maak op de website een account aan. Je kunt dan wél je gegevens inzien en afdrukken. Toegevoegd na 4 minuten: Zie de link over de activatie van je account op de website. Ze geven aan dat het Vervoerbedrijf de laatste 10 transacties kan afdrukken, maar dan moet je wel een balie hebben. En een transactie is een check- in of uit. Dus een reis met overstappen kent meer transacties. Via de website is dus aan te raden in combinatie met een persoonlijke OV chipkaart.

Bronnen:
http://www.ov-chipkaart.nl/algemeen/accoun...

Een printje maken van je zakelijke reizen vanaf de ov-chipkaart website

een reisoverzicht uitprinten met je ov-chip bij de ns automaat.

Als je een persoonlijke ov chipkaart hebt kun je via internet inloggen en je reis geschiedenis opzoeken en uitprinten. Daar waar je ook je keuzes kunt aangeven hoe je wilt reizen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100