Hebben alle TGV-treinen een barrijtuig?

Wij vertrekken maandag van Lille naar Parijs met de TGV.

Nu we vertrekken redelijk vroeg en m'n vraag was of alle TGV treinen een bar hebben in de trein? We zouden namelijk willen ontbijten op de trein maar ik weet niet of dit mogelijk zal zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het valt niet mee om een nederlandstalige bron te vinden die iets beweert dat niet in tegenspraak is met de deel buitenlandse bronnen die in mijn ogen goed geïnformeerd zijn. Op grond van de elkaar bevestigende bronnen die ik in mijn twee reacties op de vraag noem, durf ik het antwoord aan dat er op een dienst tussen Lille en Parijs géén bar geopend zal zijn. De vraag was of alle TGV-treinen een barrijtuig hebben, en mijn antwoord daarop is ja. Maar daar een ontbijtje bemachtigen zal u naar menselijke berekening op dit traject helaas niet lukken. "Een gewaarschuwd man is er twee waard", om het wat zuidelijker uit te drukken.

In de TGV Lille - Parijs is een restauratierijtuig aanwezig http://www.treinreiziger.be/treinen/tgv-frankrijk/ Toegevoegd na 5 minuten: http://hulp.nl.voyages-sncf.com/nl/search_results?keys=restauratie+tgv&rubric_filter=type%3Afaq_train+tid%3A821&search=Zoeken&form_build_id=form-87dBlDVbsH9i__jGamspU49I4KmR3BwW3uWl329Yy98&form_id=_vsct_feature_faq_search_form Toegevoegd na 2 uur: https://resultaten.nl.voyages-sncf.com/?clientId=24b1fe57-472c-4554-98a7-bfd2744a61a6&language=nl&country=NL#/?queryId=mzw8L Als je op deze site de datum 26 december en tijd uitzoekt, dan klikt op het vinkje links naast Direct TGV kun je precies zien welke voorzieningen er zijn. Toegevoegd na 2 uur: Elke Thalystrein beschikt over … Er zijn 8 rijtuigen per trein. Eentje daarvan is het barrijtuig. Hier kunnen reizigers snacks, dranken gaan kopen tijdens de rit. In de bar zijn ook metrotickets en magazines verkrijgbaar. http://treinreisinfo.nl/internationale-treinen/thalys.html

Bronnen:
http://hulp.nl.voyages-sncf.com/nl/search_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100