Waar moet ik me oude strippenkaart naar toe sturen om me geld terug te krijgen?

In Rotterdam kan je niet meer met een strippen kaart reizen maar waar moet ik me oude strippenkaart naar toe sturen om me geld terug te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je krijgt geen geld terug. Dit staat duidelijk vermeldt op de achterkant v/d strippenkaart.

Kdenk dat die in de prullebak hoort. Maar je kunt ook (wij hebben veolia bussen) n brief met je vraag naar de klantenservice sturen,ze moeten je wel antwoord geven!! Mss dat je nog geld terug krygt,wat wel zo netjes zou zijn!! Dit kan overigens alleen met kaarten van 2010. Vorig jaar is zowieso verlopen en kun je weggooien. Succes!!

Je bent echt te laat! Het staat op de achterkant van de strippenkaart dat er een vervaldatum op staat. Indien je deze niet gebruikt voor die tijd ben je je geld kwijt. Net als een bioscoopkaartje? Verlopen? Geld kwijt! Het is niet anders.

Familie elders in het land? Strippenkaarten zijn, behalve in Rotterdam, overal geldig. Doe een niet-Rotterdammer een plezier.

In Rotterdam kun je sinds 11 februari 2010 niet meer met de strippenkaart in het openbaar vervoer betalen. De verkoop van deze vervoerbewijzen in de regio Rotterdam is per 1 februari 2010 gestopt. De website van Koninklijk Nederlands Vervoer zegt er het volgende over: ''U kunt uw strippenkaarten niet omwisselen omdat volgens de wet wordt op een strippenkaart nooit restitutie verleend!'' Het is dus niet mogelijk om oude strippenkaarten ergens naar toe te sturen om geld terug te krijgen. Je kunt je oude strippenkaarten dus weggeven aan vrienden/familie, verkopen op internet of gewoon weggooien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100