kan ik nog wat met een lege strippenkaart doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

vliegtuigje vouwen :) die strippenkaarten zijn nu waardeloos geworden, naar mijn weten is er geen regeling voor. Helaas, ik zat met hetzelfde probleem.

Er is inderdaad geen regeling voor. Vanaf 3 november is de strippenkaart in het hele land niet meer te gebruiken helaas.

Bewaren om aan je kleinkinderen te laten zien, onder het mom: "Vroegah..." Maar helaas kun je hem niet omwisselen of nog gewoon gebruiken.

beschouw hem/haar als verzamelobject.krijgt in de toekomst wellicht waarde,net als ongestempelde postzegels.

Op lijn 50 van Veolia kun je nog strippenkaarten kopen en gebruiken. Maar best contacteer je hen even. Mogelijk zijn het geheel nieuw vormgegeven kaarten.

In het plakboek plakken om later aan kinderen en kleinkinderen te laten zien. Eventueel ( ligt aan jouw leeftijd) naast de ingeplakte cent.

bij het oud papier doen. niet om te lachen hoor, ik denk dat er in nederland nog vele kilo's ongebruikte strippenkaarten in kastjes liggen. Die gaan nooit waarde krijgen. Bewaren is in mijn ogen onzin. De grootste kans is ook nog dat als je hem dan zoekt over 10 jaar dan kun je hem niet vinden, geeft alleen frustratie. dus gewoon laten verwerken tot nieuw papier

weggooien of verschuren!:P

in de openhaard of in de prullenbak :D, hij is sinds november 2011 niet meer geldig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100