Ik heb een driewiel motorfiets laten maken hier in Thailand aangepast aan mijn handicap. Weet iemand of dat ook in Nederland kan en waar het kan?

Aangepaste driewiel motorfiets

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou hiermee eerst naar de RWD moeten om hem te laten testen voor o.a. De veiligheid. Voordat je met een voertuig de Nederlandse weg op mag moet je een geldig kenteken hebben. Ook hier voor moet hij gekeurd worden bij de RWD.

Wat is de bedoeling dat het gaat worden? Wat op de foto staat is waarschijnlijk een 125CC motor, maar zoiets zal hier nooit toegelaten worden. (wel leuk en handig ding trouwens) Een brommer of een ander voertuig met een lage maximum snelheid: dan mag er veel. Een motor. http://www.rdw.nl/nl/particulier/motor/Pages/Zelfbouw.aspx Een auto. (onderstaande is officieel een auto) http://www.impala.nl/index.php?category=homepage&id=26 Wat mag het ongeveer gaan kosten?

Je kan informeren bij Auto Aanpassers Nederland, mogelijk kunnen zij het of weten zij de weg.

Bronnen:
http://www.autoaanpassers.nl/aanleden.php?pageid=4

ja hoor, kijk maar eens op marktplaats onder trike. je hebt ze van verschillende motorfietsen, maar voor de verfijnde aanpassingen is is altijd wel een oplossing te vinden.

Ja hoor, je hebt in Nederland gespecialiseerde bedrijven die dit doen. Zie bron;

Bronnen:
http://www.stelorthopedie.nl/algemeen/index3.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100