Zijn deze fietsen al in Nederland gesignaleerd?

In Berlijn zijn met onmiddellijke ingang fietsen verboden, waarbij de trappers vast verbonden zijn met het achterwiel. Geen rem, niets.
Te veel ongelukken.
Is dit alleen mode in Duitsland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is niks nieuws, zo'n 55-60 jaar geleden leerde ik als kind fietsen op een 'doortrappertje' ; was technisch het zelfde principe.

Een eenwieler werkt toch ook zo? En is niet verboden?

Maar als er geen achteruittrap rem is dan is er toch wel een handrem? Hoelang bestaan zulke fietsen nou al? En nou pas optreden? Hoewel mijn voorkeur naar een achteruittrap rem gaat.

Deze fietsen worden ook gebruikt bij het baanwielrennen. ze zullen niet verboden worden om dat dat bij wet niet kan denkt ik en het is ook niet nodig omdat wij een fiets-land zijn en voldoende goede fietsen hebben. niemand heeft nog zin om dit uit te proberen laat staan op de markt te brengen! je kan er overigens wel enorm hard op fietsen!!

Deze fietsen zijn heel populair bij fiets koeriers in New York. Ook in Londen heb ik ze gezien. Het zijn eigenlijk baanwielren fietsen.

Niet gezien hier. Misschien dat alleen Duitsers niet kunnen fietsen op die dingen.

laatst kom ik een jonge tegen op de fiets zonder remmen ! en dat hoorde zo zei die me !! nou fijn geen rem !aangezien ik altijd wel iets tegen kom waar ik voor remmen moet lijkt me dat hij dat ook heb ! maar dat ging met zijn voeten wel goed komen dan stopt die ook ???? OUW !! de blare op je sokke s.avonds lijkt me

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100