verzekeren

ik heb een spartamet, en wilde die verzekeren.
nu heb ik al mijn verzekeringen bij 1 maatschappij en die verzekerd toevallig geen spartamet enz. dus ik een andere maatschappij gebeld en die wil niet alleen de spartamet verzekeren. ze willen dat ik ook mijn anderen dingen bij hun verzekeren. mogen verzekeringen dit zomaar weigeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee natuurlijk niet.Ze willen wel dat je al hun verzekeringen bij hun afsluit daar zij er ook provisie van ontvangen.Maar waarom zou je overstappen als je al jaren een goede verzekering hebt voor huis en haard.Gewoon die spartamet verzekeren bij de ANWB Unigarant of dergelijke maatschappij.Het kan gewoon zijn dat jouw huidige maatschappij geen brommers en voertuigen verzekerd.Ik heb aan deze kant ook aparte verzekeringsmaatschappijen voor een brommer brommobiel en een WA+inboedel lopen. Toegevoegd na 4 minuten: Gewoon even diverse maatschapijen bellen/mailen dat je kan nog lekker veel geld besparen ook.Het scheelt nog met de leeftijd van de berijder en de woonplaats.

Ik heb mijn spatyemet verzekerd bij unigarant. Die hebben mij nergens naar gevraagd. En ja....ze mogen jou weigeren. Ze gaan er vanuit dat jij toch niet alle juridische registers gaat opentrekken om dat aan te vechten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100