Wat is een goede handschoen voor op de brommer?

max rijtijd van 35 min.
Toevallig een handschoen die ook trendy is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je echt goede handschoenen zoekt voor op een scooter, raad ik je motorhandschoenen aan. Deze zijn over het algemeen een stuk beter dan "scooterhandschoenen." Beter koop je in één keer goede handschoenen. Bij de bron is een site waar ze er verkopen. Onthoud: "Goedkoop is duurkoop"

Bronnen:
http://www.motorkledingweb.nl/motorhandsch...

Alle goede handschoenen zijn ook goede handschoenen voor op de brommer. Met "goed" bedoel ik in dit geval natuurlijk: * niet van die vingerloze dingetjes, * niet van die dunne leren dingetjes * niet van dun katoenen dingetjes. Trendy is dik gebreid in een Noors patroon met een dikke voering. Als je een meisje bent, samen met een dikke rondgebreide shawl, sjaal. Beter voor als het regent zijn nepleren exemplaren. En voor als het echt koud wordt: dikke wanten! Toegevoegd na 1 minuut: Brommerhandschoenen en motorhandschoenen: http://www.helmspecialist.nl/scooterhandschoenen?gclid=CK215-DR26wCFQcm3godXAHFiw

Bronnen:
http://www.vd.nl/accessoires/modeaccessoir...

Gewoon van leer. Deze hoeven niet duur te zijn, kijk maar eens bij de Hema. Je hoeft echt geen dure motorhandschoenen of zo.

Het beste vind ik zelf wanten van schapenvacht,ik heb ze zelf ook en hier blijven je handen echt warm in.

Bronnen:
http://www.liebo.nl/a-21171645/wanten/want...

Ik persoonlijk vind handschoenen met grip het beste. Waarom? Je rechter hand geraakt veel minder vermoeid met het gas geven omdat je hand niet telkens van het handvat glijdt en je het handvat harder moet vastpakken. Nadeel... Vaak zijn deze niet zo warm als de 'wollen' handschoenen, maar je kan nog een extra klein handschoentje onder je handschoen met grip dragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100