een auto dat gekeurd is voor verkoop, is dat per definitie een betrouwbare auto?

een auto dat gekeurd is voor verkoop, is dat per definitie een betrouwbare auto? Want ik weet niet echt wat er allemaal gecontroleerd wordt. Dit zal mijn eerste auto zijn en zou het spijtig vinden moest ik een auto kopen dat na 2 maanden al naar de garage moet.

Weet jij het antwoord?

/2500

een wagen die gekeurd word voor verkoop word op veel meer punten gecontroleerd. je krijgt na de keuring een uitgebreid verslag wat nog goed is en wat eventueel slecht is. maar het is niet dat ze die wagen gaan afkeuren, want hij wordt gekeurd voor verkoop, mag dus niet meer de baan op totdat hij terug ingeschreven is Dus een wagen die gekeurd is voor verkoop wilt niet zeggen dat hij in orde hoeft te zijn

Toegevoegd op 09 juli 2020 17:38: tekst

Niet per definitie betrouwbaar of onbetrouwbaar. Dat ligt meer aan de verkopende partij......

De auto is iets betrouwbaarder, maar niet per definitie een betrouwbare auto. Elke keuring is een momentopname. Dat wil zeggen dat een onderdeel wat vandaag in orde is, volgende week defect kan zijn. Of de auto wordt gekeurd door de verkoper, of door een onafhankelijke garage maakt ook verschil. Keurt de verkoper dan is het een slager die zijn eigen vlees keurt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100