Heeft iemand ervaring met online banden bestellen? Ik zag hele goedkope voor mij bij toopneus.be

Ik ben niet zeker hoe hat gaat als ik op het internet banden koop, het lijkt wel vele malen goedkoper zeker met http://www.quelpneu.be... kun je prijzen nog eens vergelijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het online banden bestellen is een must. Je moet idd even kijken naar de montage garage partners. De kosten voor het monteren van de banden bedragen zo 'n 13 euro. Ik keek ook op www.toopneus.be, zeer scherpe prijzen moet ik zeggen. Ik had nog niet gehoord van deze club, ze zullen met dit soort prijzen wel snel doorbreken op de belgishe markt. Al met al heb ik zelf een goede ervaring met online banden bestellen, je bespaard vaak enorm veel geld. Succes.

Bronnen:
http://www.toopneus.be

ik heb prima ervaringen met het bestellen van autobanden op het net. Kijk alleen goed na wat je evt voor het omleggen van de banden moet betalen in nederland. Daar zit vaak een heel groot verschil in. Geef bij je bestelling ook eventueel aan dat je alleen banden uit 2010 wilt hebben, je voorkomt dan eventueel oude meuk.

http://www.sicherbestellen.de/autobanden/start.html op de bovenste site kun je banden online bestellen ik heb er goede ervaring mee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100