Wat kan ik vragen voor een opel corsa 1.2 swing met 125000 op de teller?

bouwjaar auto is 1996? Afgelopen maandag is die gekeurd. Gelijk door keuring gegaan en altijd zeer goed onderhouden. Kleur is rood.

Toegevoegd na 33 minuten:
Distributieriem is op 124000 Km vervangen. Er zitten pas nieuwe banden op. Er zitten achter boxen ingebouwd en er zitten geen enkele deuken .. Alleen wat krassen van bosjes en ook die zijn bijna niet zichtbaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een richtprijs kun je vinden op bv Marktplaats. Daar kijken wat een dergelijke auto "doet" op de markt. Voor de rest is het zo dat wat de gek ervoor geeft. Dus een duidelijke prijs is niet te geven. Ziet je auto er goed uit.. heeft hij veel deuken en dat soort dingen. Succes..

Rond de 1500 euro zul je kunnen vragen, maar bedragen vanaf 800 euro zullen realistisch zijn. Het gaat namelijk om de auto en zijn leeftijd, eventuele recent gepleegd onderhoud maakt de auto iets aantrekkelijker, maar zal niet meespelen in de dagwaarde waardoor de handels waarde ook niet omhoog piekt! Mensen die opzoek zijn naar een auto van die leeftijd, zijn meestal niet van plan om veel te betalen voor de aanschaf!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100