Foto noodzakelijk?

Als je op zoek bent naar een auto op het internet, kijkt men dan het eerst naar de foto of naar de prijs van de auto?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Doetinchem; Ik sla zelf auto's zonder fatsoenlijke foto's meteen over. En als wat ik op de foto's zie me niet aanstaat boeit de prijs me niet. Over de prijs ga je pas serieus nadenken als je de auto live hebt gezien, de eigenaar hebt gesproken, hebt gereden, de concurrentie hebt bekeken, de onderhoudsgeschiedenis en de eventuele mankementen kent en weet of er onderhandelingsruimte is. Eerst en vooral goede en veelzeggende foto's maken dus.

als de prijs te hoog is, zullen ze sowieso niet verder kijken, maar als het geen foto bij zit ook niet. Je wil toch weten en zien wat je koopt. Ze kijken dus eerst naar de prijs, is die interresant, dan naar de foto, is er geen foto, dan haken ze af.

Ik zoek op o.a. prijs. Maar als ik de lijst resultaten dan bekijk: geen foto, geen koop. Tegenwoordig kan iedereen wel een digitale foto maken, met een fototoestel, mobieltje, desnoods andermans mobieltje lenen. Dus staat er geen foto bij, dan gaan mijn 'volgens mij wordt mijn tijd verspild met een zichtbaar afgeragde auto' alarmbellen af.

Ik kijk persoonlijk wel of er een foto bijstaat,zoniet dan lees ik de advertentie en als die mij voldoende aanspreekt vraag ik per mail een aantal foto's. Het is wel beter om een foto erbij te zetten want de meeste mensen skippen advertenties zonder foto.

Ik kijk het eerste naar de kilometerstand, daarna de prijs en pas dan naar de foto.

Ik sorteer op prijs en kijk dan als eerste naar de foto's die ik zie. Daarna kijk ik pas naar de kilometerstand, en hoe die zich verhoud tot de prijs en wat ik op de foto's zie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100