Wat doet 'sierbestickering' met de waarde van een auto?

Als ik een relatief nieuwe auto koop en deze van de massa wil onderscheiden met een leuke streep over de zijkant, wat doet dit dan met de waarde? Daalt dat erg snel? En wat zijn er nog meer voor opties om hem iets minder algemeen te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Denk niet dat het waarde stijgend is, en de dalende waarde hangt af van je plakkunsten en wat/waar je plakt. Als je er echt heel wat moois van maakt is het misschien mogelijk om het waardestijgend te maken. Er zijn tal van opties om hem minder algemeen te maken: * lichten * kleur * velgen * etc. houd er met de waarde rekening mee dat het weer terug te draaien is. dus ga niet overal lopen te boren. Nadeel van stickers is namelijk dat het niet mee verkleurd zoals de rest, daardoor zie het goed als de sticker er weer af gaat. Succes!

Afh. van het type / model / merk auto. Maar over het algemeen is een striping persoonlijke smaak dus waarde verminderend. Kies dus iets van folie die je eenvoudig kunt verwijderen als je wat wilt plakken.

Een auto is heel erg persoonlijk, wat jij mooi vindt kunnen anderen oerlelijk vinden. Zorg dat je goede kwaliteit striping koopt die je ook naar een paar jaar simpel kan verwijderen. Vaak zie je dan na een lichte polijstbeurt niets meer van de door jou aangebrachte striping.

Hangt af van het soort dame maar vooral van de hoeveelheid kleding die ze nog aan heeft op de sticker....

In feite kan het zijn dat je auto er meer waard van wordt. Het is erg afhankelijk van de persoonlijke smaak van diegene waar jij de auto later aan wilt verkopen (maar dat kan je nu niet weten). Maar een sierbestickering heb je ook zo weer verwijderd. Ik heb mijn auto van top tot teen opgeschilderd omdat ik zeker weet dat ik deze toch nooit wil verkopen. Je kan maar beter je auto zo mooi maken zoals jij dat wilt, dan is het pas echt je eigen ding. Om het weer in originele staat te krijgen voor een verkoop hoeft er vaak niet al te veel te gebeuren als je enkel wat stickers plakt.

Dat je striping beter niet kan doen, is nu wel duidelijk. Wat ik zou doen is de wagen verlagen en een grote inch velgen onder doen. Misschien een andere kap voor de achterlichten en de embleempjes weg (laten) polijsten. Ik rijd al jaren met een Suzuki Baleno Station wagen waar ik oa het bovenstaande heb gedaan en 9 van de 10 weet niemand wat voor wagen ik rij ;) Mijn partner rijd in een Mitsubishi Galant ('97) die ook verlaagd is + een grote inch velgen eronder EN waar ook de emblemen er vanaf zijn gepolijst en veel mensen kijken zo van.... ????.... Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100