Ik zoek een website voor boeken van wintersport.

En dan bedoel ik de site waar je precies kunt aangeven wat je wilt, en dat er dan een lijst van gebieden / hotels komt die daaraan voldoen. Dus waar je kunt aanvinken of je de piste dichtbij wilt, goed eten, kinderopvang in het hotel etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een website waarbij je een skigebied kan zoeken aan de hand van een aantal voorkeuren is http://www.wintersporters.nl/skigebieden/ideaal . Erg handig om een geschikt gebied / dorp te vinden. Wellicht dat je dan hierna verder kunt zoeken via bijvoorbeeld http://www.zoover.nl/wintersport , alwaar veel ervaringen te vinden zijn van andere gebruikers. Succes!

Ik heb van de zomer geboekt via booking.com die is wel uitgebreid. Je kan daar alle kanten op

http://arke.nl/Wintersport.aspx Hierop kun je héél veel opties aanvinken, tot en met de afstanden naar de skilift. Hopelijk heb ik je hiermee geholpen.

www.belvilla.nl

Beste heer, Boeken kan je lekker zelf! Via de site van de dalen kan je ook te weten komen of de omgeving e aanstaat en is er voldoende mogelijkheid om rechtstreeks te boeken. Scheelt toch weer wat in kosten. Kijk eens naar http://www.kleinwalsertal.com/ Ski Heil!

http://www.skiplein.nl/319.html

Via Internet is alles te vinden. Als je dan een keus hebt gemaakt, dan apartement dan wel hotel o.i.d. rechtstreeks via internet, zonder tussenkomst van reisbureau, boeken. Dit scheelt een hele hoop geld.

Bronnen:
http://wald-koenigsleiten.at/de/wald-koeni...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100