Op welke site kan ik brochures bestellen over parijs inclusies de metrolijnen?

Ik moet informatie aanvragen over parijs, mar kan niks vinden.

Ik ga er 1 dag heen, dus het liefst een brochure voor een dag (niet voor een camping). en de metrolijnen moeten er ook bij zitten)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hieronder vind je heel veel informatie en ook printbare brochures en kaarten met metrolijnen en bezienswaardigheden in Parijs.

Bronnen:
http://nl.franceguide.com/Per-thema/Steden...

Kijk hier: http://www.enrgin.nl/xdata/promosalons/Downloads/metro%20parijs.pdf

Loop even een reisbureau binnen. Daar liggen ze vaak.

Doe je jezelf een plezier en koop gewoon de capitoolgids, de informatie is accuraat, en zit geen reclameteam achter. en er staan dingen is die je uit de folder gewoon niet gaat halen. daarbij is een boekje veel prettig werken dan losse folders, want dat word echt klooien op gard du nord. http://www.capitoolgids.nl/parijs.htm http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/capitool-reisgids-parijs/1001004002737747/index.html

er zijn kleine boekjes over Parijs bij elke boekenvoordeelwinkel voor een paar euro. kijk verder eens op http://parijs.startpagina.nl veel plezier!!

Waarom een website? Dan moet je die onhandige printjes meenemen. Ik ga elk jaar minimaal 1x op een citytrip en ik zweer bij de ANWB-extragidsen. Hierin zit altijd een uitneembare grote kaart met hierop een straatnamenregister en een goed openbaar vervoersoverzicht (dus ook metro's). Daarnaast heb je direct redelijk actuele informatie over de bezienswaardigheden, lokale keuken, leuke café's, winkeltips. Ook leuk: Ze hebben er altijd enkele stadswandelingen inzitten die langs een groot aantal toeristische highlights komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100