Mag ik hagelslag meenemen in je baggage in het vliegtuig?

Ik ga binnenkort naar Engeland, en mijn vraag is of ik hagelslag en pindakaas mee mag nemen het vliegtuig in? als ruim bagage.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Over vrijwel alle vloeistoffen wordt moeilijk gedaan in de handbagage. Droge spullen zoals hagelslag, snoep etc. mag gewoon mee. Denk dat je met pindakaas in je handbagage nog wel kan wegkomen als je het in 100ml containers doet van plastic (ipv glas). De vraag blijft dan wel of je dan niet beter in Engeland kan kopen, of het eten tijdelijk even staken ;-). Verzenden is natuurlijk altijd een mogelijkheid naar het hotel/pension waar je verblijft. Toegevoegd na 1 minuut: Als je met ruimbagage bedoelt in de koffer, dan kan je het daar wel in stoppen.

Ja hoor, dat mag. Ik zou de pindakaas wel in een plastik pot doen/kopen. Ik zelf neem altijd Nescafe mee. Soms willen ze het zien, maar het is altijd ok.

Denk er aan dat de pindakaas niet in de handbagage mag of de originele verpakking van de pindakaas mag niet groter zijn dan 100ml

Bronnen:
http://www.schiphol.nl/Reizigers/OpSchipho...

Pindakaas mag sowieso niet mee in de handbagage (eigen ervaring), je kunt het uiteraard wel goed verpakt in je koffer stoppen. Hagelslag mag je zo veel meenemen als je wilt (zolang je maar binnen het toegestane gewicht blijft;).

dat mag gewoon. eten mag gewoon alleen vloeistoffen niet mits een bepaalde hoeveelheid die je dient te plaatsen in een plastic zakje die je daar kunt krijgen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100