Wanneer word het weer mooi weer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In mei, juni, juli, augustus en september heb je grote kans op mooi weer.

Hier in Nederland bedoel je? Wat is je definitie van mooi weer? Voor mij van de zomer met 25˚C.

Dat ligt er maar helemaal aan wat jij onder mooi weer verstaat. Als dat zonnig en 20 graden is, dan kun je er nog een poosje op moeten wachten.

April begint het weer hoor...

Als de sneeuw weg is en de blaadjes aan de bomen weer gaan groeien, het gras weer groen gaat worden, de winterjas weer in de kast kan.

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid begin april, dan is mijn hardloopcursus namelijk afgelopen. Ben nu 6 weken bezig en nog geen enkele keer bij temperaturen boven nul mogen lopen.... Ze doen het om mij te pesten, ik weet het zeker.

Als de vogels s,morgens heel vroeg weer gaan fluiten.

Vandaag was mooi. Mooi om lekker een stuk te wandelen! Het ligt eraan, sommige mensen houden van sneeuw en anderen van zon. Er zijn zelfs mensen die van regen houden. Over het algemeen houden we hier in Nederland van lekker weer ;-)

Als de zon lang genoeg aan de hemel heeft gestaan

Kijk naar de lucht en je weet het. Maar er zijn ook websites die 14 dagen vooruit het weer voorspellen.

Dit is zeer persoonlijk. Voor iemand die van sneeuw houdt was het de afgelopen tijd mooi weer.

Vandaag is het een mooie zonnige dag. Ik vind het nu dus mooi weer!

Als de temperatuur komt boven de dertig in mei ,dan is de winter voorbij. Als de mussen vallen van het dak op1 maart is de winter nog niet voorbij verklaard Bij dertig graden op 1 april, is delente nog erg pril. Op zomerse temperaturen wachten gaat erg land duren met deze koude nachten.

Als je ziet hoe onduidelijk het zelfs is voor de weermannen en -vrouwen (met hun opleiding en computerprognoses) om te voorspellen wat er de komende dagen qua weer gaat gebeuren, dan lijkt me elke voorspelling op langere termijn een kijkje in een glazen bol. Ik heb wel eens iemand horen zeggen dat het weer geen geheugen heeft, dus ook het feit dat we een heftige winter hebben gehad zegt niets over de lente en zomer en ook niet wanneer het nu eindelijk eens mooi weer wordt.

Nu. Altijd. Beauty, is ooit gezegd, is in the eye of the beholder. Het weer is een natuurfenomeen, veel grootser dan wij, en het is altijd mooi. De kunst is om er de schoonheid van te zien. Een oudtante van mij vatte het als volgt samen als er iemand durfde te klagen over wind of regen: ‘Het weer is goed, maar de mensen deugen niet’. En STRENG dat ze dan keek! 8-]

Hu, het is toch al mooi weer?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100