Waar in Zuid-Frankrijk staat deze muur aan het strand?     [foto]

Ik was in Zuid-Frankrijk. Op een gegeven moment voerde een voetpad, of eigenlijk een lange trap door het groen, vanaf de kustweg naar beneden, tot aan een klein verlaten strandje.

Direct aan het strandje stond een enorme stenen muur. De weg liep over die muur heen. Door de muur heen was een tunnel gebouwd; als je daar doorheen liep kwam je in een gebied met verwilderde bomen en bamboe.

Ik weet alleen nog dat dit strandje met de muur ergens in de omgeving van Fréjus moet hebben gestaan.

Waar bevindt dit strandje zich?
 

Toegevoegd na 13 minuten:
 
Oh ja, misschien helpt dit:
Toen ik op het strandje stond voer er een toeristenboot voorbij. De boot voer parallel aan de kust, op 200 meter afstand van het strandje. Door de omroepinstallatie van de toeristenboot werd continu iets verteld, waarschijnlijk wetenswaardigheden over het gebied.
 

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Calanque d'Aurelle aan de Route des Escalles. Dit is wat ik vond met Google Maps. Calanque betekent kreek of inham. De plek heet dus kreek van Aurelle of inham van Aurelle. Toegevoegd na 10 minuten: De coördinaten zijn 43.462076, 6.921823.

Theoule sur mer Of nog preciezer Trayas of zo iets . Dus de route langs de kust van Frejus langs San Rafael langs de kust richting Cannes door het Esterelle gebergte (de rode rotsen kust . Daar zou ik het zoeken in een bocht vlakbij een spoor lijn die over viaduct met bogen gaat . Daar heb je zulke stranden (tjes ) kiezel's ? Of grof zand . Op Google earth zoeken op het gehucht la (le) ? :) trayas Gem. theoul give it a shot . Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100