mag ik zelf op vakantie naar barcelona?

Een vriendin en ik willen deze zomer graag samen op vakantie naar Barcelona, voor ongeveer een week. We hebben beide toestemming van onze ouders. Vliegen mag zonder begeleiding.. we zitten alleen een beetje met een hotel, hoe kan je dit regelen onder de 18?

Hebben jullie tips, liefst hotel + vliegreis in een voor onder 500,-

Toegevoegd na 44 minuten:
We zijn allebei 17 (als we op vakantie gaan) onze wensen;
airco, zwembad, liefst in de stad & max half uurtje lopen naar zee

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je naar een Jeugdherberg, nu heet dat een "StayOkay" zal er niet zo moeilijk worden gedaan: http://www.hihostels.com/dba/hostels-Barcelona---Equity-Point-Centric-051315.en.htm http://www.stayokay.com/nl/internationaal (tenzij jullie 13 zijn, maar als 1996 je geboortejaar is, zie ik weinig problemen)

Natuurlijk kan dat, kijk maar eens naar de zogenaamde examenreizen bijv hier: http://www.beachmasters.nl/examenreizen/spanje/costa-brava/?fh_view=lister&fh_view_size=8&fh_location=%2f%2faccommodaties%2fnl_NL%2f!b%3d-1%2f!b%3d-1%2feindexamenreis%3d1%2flsp%3E{spanje__costa_brava}&omitxmldecl=yes Even wat brochures opvragen bij een reisbureau waarbij je de leeftijd noemt en ze zullen je gericht helpen.

Ik zou kijke voor jongeren reizen. Bijv. ; - gogo - beach master - x tavel - gofun In barcelona is bijna alles vanaf 18. en jeugdherbergen zijn er niet veel van, en meestal liggen die vrij afgelegen, en zien er niet netjes uit. Jongerenreizen hebben een leuke aanbod voor tieners van 16 t/m 21. Het is ook goedkoper!. Je vindt dan gewone hotels of campings. Bij een jeugdherberg zit je meestal ook vast aan de tijden, meestal moet je daar voor een bepaalde tijd terug zijn op de kamers, dus tot laat stappen kan niet. Ik heb toerisme opleiding gedaan, dus geloof me!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100