waar kan ik goedkoop een reis boeken naar spanje?

ik wil graag naar spanje, Benidorm maar heb al gekeken op internet en zie de door het bos de bomen niet meer. wie heeft ervaring met een goedkoop en goede organisatie
het gaat om de periode eind febr./mrt 2013

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op "prijsvrij" zijn ze aardig goedkoop, maar er zijn er meer. http://www.prijsvrij.nl/vakanties/spanje/costa-blanca/benidorm/resultaten http://www.skytours.nl/vakantie/Spanje/Costa-Blanca/Benidorm/159 Arke hieronder is weer wat duurder. Maar het is ook een beetje afhankelijk van wat jullie willen. http://www.arke.nl/vakantie/spanje/costa-blanca/benidorm/resultaten.aspx?evRz=ctl13%24FacetZoekenUpdateContainer%24ctl01%24DepartureDateThere%24ucDepartureDateMarginPeriod%24DateMarginPeriodDepartureCalendar%24Date Ik denk dat ik op prijsvrij de goedkoopste heb gezien, maar als iemand het nog goedkoper kan vinden, dat zou mooi aanvullen. Hopelijk heb je er wat aan, en alvast een hele fijne vakantie!

De Canarische Eilanden zijn heerlijk om in februari of maart te zijn, het is daar dan 18 a 25 graden. Sunweb heeft vaak voordelige aanbiedingen met het vliegtuig, je moet dan denken aan ongeveer 400 euro per persoon voor 8 dagen.

Ik zweer bij Solmar.nl. Ik ga al jaren met Solmar naar Spanje. Perfect.

Voor een goedkope vakantie zou ik naar een veiling site gaan. Voor een goede vakantie organisatie naar solmar tours.

Voor dit soort standaard reisjes zou ik bij D'Reizen of Elmar kijken. Ga je eerst afvragen of je met de bus of vliegtuig wilt! Dan kan je al 50% van het aanbod weg schrappen

Alle bovenstaande antwoorden geven aan bij welke reisorganisatie je het goedkoopst kan boeken. Als je dan je keuze hebt gemaakt, kan je nog eens 5% korting krijgen als je boekt via (bijvoorbeeld) Traveltroef.

Bronnen:
http://www.mijnkortingscode.nl/winkel/1174...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100