staan er straffen op het slapen met drie personen in een twee persoons hotelkamer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zolang je je heb geregistreerd als gast (wettelijk verplicht) lijkt me in principe niets aan de hand. Probleem is dat de kamer er niet altijd op in is gericht. Waar laat je de derde persoon in een tweepersoonsbed? " De verplichting tot het bijhouden van een registratie van gasten van nachtverblijven wordt bepaald door artikel 438 van het Wetboek van Strafrecht. Deze en andere wetsartikelen die genoemd worden in deze brief vindt u in de bijlage. A rtikel438 WvSr schrijft voor dat de houder van het nachtverblijf: –bij aankomst van een gast een geldig reisdocument of identiteitsbewijs verlangt en daarvan aantekeningmaakt (eerste lid, onder 1e), en diens naam, beroep of betrekking, woonplaats en dag van aankomst moet aantekenen (eerste lid, onder 2e); –bij vertrek van de gast de dag van vertrek aantekent (eerste lid, onder 2e); –het register op aanvraag vertoont aan de burgemeester of een door deze aangewezen ambtenaar. Dit voorschrift betekent dat de houder van het nachtverblijf verplicht is een identiteitsbewijs in te zienvan de gast, niet van meereizende echtgenoten, minderjarige kinderen en reisgezelschappe n, en te noteren welk identiteitsbewijs de gast heeft getoond. "

er wordt vaak een 2 persoons kamer verhuurd aan twee volwassenen met een kindje. er wordt dan een klein bed bijgezet, geen probleem. als je met 3 volwassen in een twee persoons hotelkamer wilt slapen, kun je dat ongetwijfeld aangeven, maar ik ben bang dat je voor 3 personen moet betalen. de vraag is of het strafbaar is om met 3 personen in een twee persoons hotelkamer te slapen? ik zie er niets strafbaars in, mits er betaald wordt voor 3 personen.

Ligt eraan wat je er doet. Als het een nachtje is en je hebt er een gezellige nachtelijke rendez vous, zal het niet zon probleem zijn. Als je er 3 weken vakantie houdt Zal de hotelier er niet blij mee zijn dus lijfstraffen opleggen..

Op alles wat je illegaal doet staan straffen. Dus als jij iemand illegaal - zonder te melden en zonder te betalen - op jouw hotelkamer laat slapen, dan pleeg je fraude. Fraude is een vorm van bedrog; de zaken worden anders voorgesteld dan ze zijn, je geeft een onjuiste weergave van de werkelijkheid. Dat is oplichting. En de straffen? Die hangen af van de hotelier, als die het ontdekt en aangifte doet. En van wat er vervolgens gebeurt. Toegevoegd na 4 minuten: Als het legaal gebeurt, dus de hotelhouder weet er van en registreert op de juiste manier, dan staan daar geen straffen op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100