wij gaan met vakantie naar de cote d'azur (Frankrijk). Nu willen we halverwege ergens overnachten. Wie heeft goeie tips?

Omdat het een afstand van 1250 km is, willen we na 700 km ergens in overnachten. 2 volw. en 3 kinderen (4,7 en 9 jaar) Wie heeft er tips en wat is handiger: een b&B of een hotel langs de weg? Niet te duur, het is alleen maar om te slapen, ontbijten doen we wel bij een supermarkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U zou kunnen kijken naar Formule 1 hotels, bijvoorbeeld in Dijon of Lyon. Zijn goedkoop en vaak goed gelegen ten opzichte van de snelweg. Ben zelf een keer in Grenoble geweest in een Formule 1 hotel, dat was prima.

Bronnen:
http://www.hotelformule1.com/gb/home/index.shtml

Als u via Luxemburg gaat is Avignon een prachtige tussenstop waar u zeker zal terugkomen. Aan de rand net voor het binnen rijden van Avignon zijn er een paar leuke hotelletjes, niet duur maar met goede service. Is op wandelafstand van het centrum met het mooie Paleis des Pape.

Bij bijna alle grotere Aires langs de tolwegen zijn hotels waar je prima voor een nachtjes kan overnachten. Ontbij gaat dan bij een van de restaurantjes op het terrein of buij de winkel van de pomp. Na 700km zit je waarschijnlijk egens in de buurt v, Maçon (als je in zuid Nederland woont) dat is een behoorlijke stad waar én veel te zien is, én veel overnachtingsmogelijkheden zijn.

Ik ken je route niet dus ik kan je geen echte tips geven. Formule 1 is inderdaad goedkoop maar ik vind het helemaal niets. Slapen op een industrieterrein in een prefab kamer.Voor iets meer geld kan je veel beter krijgen. Onderstaande sites geven vaak wel leuke betaalbare adresjes Toegevoegd na 6 minuten: onderaan op de pagina van hurktoilet staan andere ketens die veel beter zijn dan de uitgewoonde zooi van Formule 1 en ze zijn vaak maar iets duurder

Bronnen:
http://www.hurktoilet.nl/nacht.php
http://www.linksundrechts.com/nl/hotel-zoe...
http://www.logishotels.com/nl.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100