Waar vind ik een goede plattegrond van Catania (Sicilië, Italië)?

Omdat ik niet wil wachten tot ik daar aankom en het handig is als ik meteen weet waar ik alles kan vinden, zoek ik een plattegrond van Catania. bv handig om te weten waar de bushaltes zich bevinden.
Vind helemaal niets. Misschien kan ik niet goed zoeken?

Dank voor jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

heb hem gevonden. Je zou kunnen bellen met Geografische boekhandel Pied à Terre of zij hem ook hebben. Zij hebben veel meer dan er op hun website staat

Bronnen:
http://www.bellettieditore.com/?IDC=31&ID=...
http://www.jvw.nl/

Bij de Anwb vind je plattegronden

http://www.aeroporto.catania.it/upload/users/file/mappa_aeroporto_catania.pdf deze is al van de luchthaven. verder http://www.toerismeverkeersbureaus.nl/italie/ het toeristenbureau Italie heeft vaak ook voor weinig geld of gratis plattegronden en leuke info Toegevoegd na 1 minuut: En als u engels kent: http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Italy/Sicilia/Catania-153035/Transportation-Catania-TG-C-1.html#themes=Bus&page=1&tgCount=0

Anwb winkel idd, maar ook bij de boekenhandel en reisbureau's kun je ze vinden. En als laatste kun je nog altijd plaatjes van plattegronden maken door je exacte wensen van een bepaald gebied uit te printen ;)

Als voorbereiding kun je waarschijnlijk prima uit de voeten met Google Maps. Zet dan ook de laag met foto's aan; dat geeft een goede indicatie van wat waar te vinden is. Google maps wordt sowieso meestal voor online kaarten als ondergrond gebruikt. Zo ook hier: http://www.italyguides.it/us/sicily_italy/catania/interactive_map_of_catania/map_of_catania.php , maar er zijn een paar POI toegevoegd en de site eromheen levert ook nog leuke info. Misschien kun je ook op http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Italy/Sicilia/Catania-153035/TravelGuide-Catania.html nog wat leuke tips vinden van 'ervaringsdeskundigen'. Heel veel plezier in Italië en geniet van de voorbereiding!

Bronnen:
www.maps.google.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100