Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat doe/zie je precies als je een bootexcursie doet vanaf Marseille naar de Calanques?

Ik ga een weekend naar Marseille en denk erover om vanuit de haven een excursie per boot te doen naar de Calanques. Maar ik vraag me af of je dan alleen maar op de boot zit of dat je er ook af kunt in bepaalde plaatsen om even rond te lopen etc.. Iemand ervaring hiermee en tips?
Andere tips t.a.v. Marseille zijn ook welkom (anders dan de standaard bezienswaardigheden)!

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Vakantie
2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Heel simpel gezegd: Je doet varen en je ziet water :)

Je stapt op in de haven aan de kant van Quai des Belges. Vanaf hier vaar je via de Îles du Frioul langs de kust. De boottocht Les Calanques de Marseille à Cassis vaart tot aan de baai van Cassis. Onderweg kom je een aantal prachtige privéstrandjes tegen en heb je prachtig uitzicht op het gebied waar ook veel wandelaars gebruik van maken.
http://www.youropi.com/nl/marseille/activiteiten/boottocht-calanques-8182

Het schijnt erg mooi te zijn. Bij Virtual Tourist krijgt de boottocht 4,5 van de 5 sterren.
http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/France/Provence_Alpes_Cote_dAzur/Marseille-104587/Things_To_Do-Marseille-Les_Calanques-BR-1.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Icard Maritime biedt je een prachtige ervaring aan. Vaar nu langs de Calanques en laat je verrassen door de schoonheid hier van. Drie uur lang varen ze je van Marseille tot Cassis en weer terug. Tijdens de reis zul je verschillende privéstranden passeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding