wie weet een leuke stad om een dagje heen te gaan in belgie of duitsland ofzo?

Ik wil van 't weekend naar een leuk plaatsje om te winkelen en een terrasje te pakken, wie heeft suggesties.
moet niet te ver rijden zijn (2 uur vanaf den haag).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gent en Brugge zijn geweldig om een dagje heen te gaan. Maar al is het geen België of Duitsland : Maastricht is ook super.....

Zou Antwerpen/Gent of Düsseldorf/Aken iets kunnen zijn? Ik zou het wel weten....

Oberhausen, heeft een enorm winkelcentrum (CentrO)

Bronnen:
http://www.centro.de/

Han-sur-Lesse de grotten van han enzo. echt geweldig wij gaan elk jaar.

Tja, ik wilde Keulen voorstellen, echt een leuke stad, lekker winkelen in de binnenstad en dan een terrasje pakken aan de rijn, maar ja, als het op 2 uur vanuit Den Haag moet zijn, dan valt praktisch geheel Duitsland af en dan kun je beter naar België. Dan zou ik persoonlijk naar Brugge gaan, vind ik echt een leuk, mooi, oud plaatsje.

Wij gaan zelf af en toe naar Antwerpen. Prima winkelen aan de Meir en rond de Huidevetterstraat en Komedieplaats. Gezellige terrassen rond de Groenplaats en Grote Markt (bij de mooie en opvallende OLV Kathedraal). Eetgelegenheden te kust en te keur. Sfeervolle historische stad.

Wat heel leuk is; Knokke aan de Belgische kust. Super shoppen, heerlijk eten, leuke hotels. Super. Toegevoegd na 3 minuten: en het is nog uitverkoop!!!!!!!

Hasselt omwille van de combinatie : winkelen, gezellig ,eerlijk, niet gevaarlijk, niet te druk, kleinschalig en mooi en goede restaurants en een japanse tuin en bokrijk.

Kleve in Duitsland is in 2 uur bereikbaar vanuit Den Haag. Leuk centrum met warenhuizen en terrasjes, oud gedeelte is ook leuk om doorheen te wandelen.

Knokke en Hasselt zijn in Nederland minder bekend maar zeker de moeite waard. Al moet je wel iets meer reistijd dan 2 uur uittrekken als je op drukke dagen gaat rijden. Knokke is mondain, het Monaco van de lage landen. Hasselt is de modestad van België. Lekker tapas eten bij Cafe Latino, na 23 uur verandert het restaurant in een leuke salsabar. Anders lekker italiaans eten bij Dai Cugini. In Knokke is het goed toeven bij Souverijns. Eigentijdse keuken met veel mediterane invloeden. Wat je ook kiest België is altijd leuk voor een weekend.

dagje osnabruck hartstikke leuk,en overnachten in van der valk in melle

je hebt er niet bijgezet hoe hard je rijd, maar een beetje doorrijden en je zit in het geweldige dusseldorf. tip: de altstad. Toegevoegd na 50 seconden: Duitsland - Dusseldorf - altstad