Wie weet een leuk hotel in Kuta/Legian op Bali in April?

In april ga ik naar Bali en de eerste 2-3 dagen wil ik een hotel boeken zodat ik niet hoef te zoeken als ik vanaf het vliegveld kom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het hangt er natuurlijk vanaf van wat voor hotels je houdt. Wil je baden in luxe en letterlijk een koning(in) voelen? Of houdt je meer van iets eenvoudigers en kleinschaliger, maar met een fantastisch relaxte sfeer en een mooie tuin? Waar je ook van houdt en wat je ook zoekt, op Bali zal je het altijd eenvoudig vinden. Hotels zijn er (bijna) nooit volgeboekt en de mensen zijn er behulpzaam en spreken goed Engels. Waarom kijk je niet even op Zoover, Tjingo, Lonely Planet of bij Holland international? Keuze genoeg. Je kunt dan iets uitzoeken wat bij jou persoonlijk past ipv af te gaan op een advies van iemand die je niet kent. Overigens is Bali een geweldig eiland. Als je de mogelijkheid hebt, wil ik je als tip geven ook naar Ubud (huur er een fiets en fiets door de rijstvelden) en Lovina Beach (dolfijnen kijken) te gaan. Een totaal andere wereld dan het supertoeristische bolwerk Kuta.

Bronnen:
Eigen ervaring

Wij gaan zelf regelmatig naar Bali omdat we een huis hebben in het noorden. Wanneer wij aankomen gaan wij ook altijd een paar dagen in een hotel in het zuiden Je kan b.v. naar Balisani Padma hotel, Bumas (legian), mocht het zo zijn dat je meer namen nodig hebt dan kan ik je dat wel geven. Ook de pickup service van/naar het hotel kan ik je wel aan de hand doen

Hotel Sofitel is een topper! Kuta is pleps, zou ik niet gaan zitten. Zeker naar beachclub Ku de ta bezoeken. Helemaal top!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100