Wat is het goedkoopste Europese land dat per auto bereikbaar is?

Wij willen zomer 2011 met onze VW kever uit '83 op vakantie. De wegen moeten in orde zijn, graag niet teveel criminaliteit en betaalbaar dus. Iemand suggesties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heerlijk met zo'n kever op stap! Tank vol, de koffer op het dak het plezier is al begonnen :-) Rij eens op je gemak richting Tsjechie, en ga ook eens van de snelweg af. De route is prachtig dus stel geen eindpunt in.

ik zal zeggen, luxenburg, goede wegen weinig criminaliteit en erg dichtbij , anders belgie of duitsland, duitsland is winkelen ook heel goed koop :)

Hongarije is goedkoop en niet te ver. En je kan er tegenwoordig alles vinden . Het is wel duurder dan vroeger , dat wel. Hetzelfde geldt voor Slovenië in de Alpen .

Tsjechie is ook erg leuk en goedkoop voor vakantie. Ze hebben daar geen euro, maar je kunt overal geld afhalen of pinnen in de winkels.

Luxemburg, dichtbij dus minder kans op technische storingen, en goedkope benzine. Je ontmoet er veel Nederlanders,dus moet het goedkoop zijn.

Frankrijk of Duitsland. Niet de goedkoopste, maar beslist ook niet veel duurder dan Nederland. Geweldige landen om doorheen te toeren over prima wegennet. Benzine goedkoper dan in Nederland (waar niet?) en je bent er zo.

Bulgarije is goedkoop! Een liter euro 95 kost daar omgerekend ca 60 eurocent, en een halve liter bier in een cafe of restaurant kost daar buiten het toeristengebied ongeveer 50 cent. Voor ca 15 euro kun je daar heerlijk uit eten met 2 personen (incl drankje)! Er wordt wel gewaarschuwd dat toeristen vaak het doelwit zijn van criminelen, maar ik heb daar niets van gemerkt, behalve bedelende zigeunerkindjes met hun ouders ver op de achtergrond!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100