Kado's voor Costa Ricanen.

We gaan op bezoek bij een familie in Costa Rica. Hun zoon heeft een jaar bij ons in huis gewoond. Nu willen we een kado meenemen voor ze (b.v. iets wat hier goed te krijgen is en daar niet of duur). Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat het om mensen gaat, die niet arm zijn, zou je kunnen overwegen om typisch Nederlandse lekkere dingen mee te nemen zoals stroopkoeken, peperkoek en omdat we nu bijna in de sinterklaastijd leven ook wat chocoladeletters en strooigoed en misschien nog wat chocolade munten. Het is maar een idee, maar dat lijkt me leuker dan iets wat daar ook te krijgen is.

Wat je waarschijnlijk wel weet, maar uit de voorgaande antwoorden een beetje doorschemert: Costa Rica is geen arm land. De mensen zijn er behoorlijk welvarend. Ik heb er zelf een half jaar gewoond midden jaren negentig, en ook toen kon je eigenlijk alles krijgen wat je nodig hebt. Het idee dat je dingen mee wilt nemen die daar niet te krijgen zijn.. Dat wordt lastig. Hou het bij leuke nederlandse dingen. Dat wordt meestal wel gewaardeerd. Dus dat kan een typisch nederlandse stroopwafel zijn, welke oevral ter wereld als lekker gezien wordt, net zoals haagse hopjes. Maar ok een fotoboek van Nederland. Of van de dingen die hun zoon heeft gedaan in Nederland. Heb je voldoende foto's van uitjes met de zoon? Maak hier dan een leuk fotoboekje van

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100