Wat is een leuke stad met veel activitetiten in Europa?

Ik wil volgende week vrijdag mijn vriendin verrassen met een auto trip. Ik zit te twijfelen tussen de volgende steden in Europa:
Köln, Parijs, Gent en Brugge. Ik wil het liefst naar een stad wat mooi en romantisch is (ja meningen kunnen verschillen hierover) en waar je (veel) activiteiten kunt doen. Andere steden zijn als suggestie ook mogelijk natuurlijk (als het maar binnen 5 uur rijden valt).

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je in de huidige omstandigheden verzekerd wilt zijn van "geen reden tot angst' >>>Ga Naar Parijs!! Daar begint a.s. maandag 30/11 de Internationale Klimaattop en zal het zo geweldig beveiligd worden en daardoor veilig zijn, dat je daar echt geen risico loopt... en ja Parijs is natuurlijk de mooiste de meest romantische stad ... tenzij je misschien nog naar Italië kunt rijden in 5 uur naar Venetië ... is toch ook erg romantisch, maar is er ook genoeg te doen? [tips in de link] [Link Parijs even scrollen, staan 5 leuke onverwachte tips.] Geniet ervan!! Toegevoegd na 2 minuten: http://www.naarvenetie.com/Venetie-Tips.

Bronnen:
html http://www.naarvenetie.com/Venetie-Tips.html
http://www.frankrijkvakantieland.nl/parijs...
https://www.cityspotters.com/italie/venetie

Ik kan Kaunas in Litouwen aanrade. Mooie oude stad. Lekker eten en drinken en heel veel te zien

Bronnen:
http://www.codelt.nl/kaunas-old-town-explo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100