Ik wil een Iphone en GEEN tmobile: Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kun je niet gewoon een prepaid iPhone kopen en dan simlockvrij laten maken??? Kost meestal maar een tientje en geen hoge belkosten ;)

Je kunt de iPhone 4 binnenkort ook bij bv. Vodafone kopen!

Op marktplaats een iphone kopen, heb je wel een 2dehandse. Nu alleen simlockvrij laten maken, en een ander simkaartje erin stoppen. Of importeren. Via ebay worden iphone's aangeboden. Maar houd dan wel rekening met hele hoge import kosten. Er waren volgens mij ook landen waar ze iphone's "los" verkopen binnen de EU. Alleen durf ik je niet te vertellen welke. Het best is om gewoon via marktplaats een 2dehandsje te kopen, en eventueel via D2 onderdelen te (laten) renoveren. Er zijn zelfs mensen geweest die een iphone van schroot hebben gemaakt. Ofwel alle onderdelen los geïmporteerd, En inelkaar geschroefd. Ze claimen dat ze tussen zo'n 200-500 euro klaar kunnen zijn.

Iphone is tegenwoordig te koop bij: Vodafone Hi KPN Telfort en natuurlijk T-mobile Er is trouwens niks mis met T-mobile. Toegevoegd na 17 uur: Er is zelfs al een twitter-onderzoekje geweest: http://twitpic.com/2xhab6

Wat is er mis met T-Mobile, deze is een stuk goedkoper en beter dan KPN!!! Maar binnenkort kun je ook bij Vodafone terecht voor een iPhone.

Gewoon wachten, las net in telegraaf.nl dat de KPN een dezer dagen ook de iphone 4 gaat verkopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100