Hoe kan ik fotos van een telefoon afhalen als de display kapot is?

Het gaat om een Sony Ericsson K300i

Of weet iemand een adres waar ze dat kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de foto's op een geheugenkaartje staan, kun je het beste de geheugenkaart in een kaartlezer stoppen. Als het op het geheugen van de telefoon staat wordt het wellicht lastiger, maar vaak heb je de telefoon/display niet nodig om bluetooth te connecten... mits deze aanstaat. Anders raad ik aan een werkende telefoon ernaast te leggen, en alles toets-voor-toets op beide phones in te tikken.

aansluiten op pc? en van 't geheugen af plukken of gaat dat niet bij die telefoontjes? anders andere tel zoeken en even 't beeldscherm overzetten ;) zo gedaan..

Heeft dat ding blauwe tandjes (Blue Tooth). In dat geval kun je het met blue tooth naar een pc overzetten.

Gebruik de datakabel om de telefoon aan te sluiten op jouw computer. Installeer de software en verwijder of verplaats vervolgens alle foto's van jouw toestel. Dit is eenvoudig te doen en staat wellicht goed beschreven in jouw handleiding! Ben je niet in het bezit van een datakabel, dan kun je deze vaak voor een paar euro kopen in een telefoonwinkel. Lukt dit ook niet of wil je een ander de foto's laten verwijderen, dan zou je eens kunnen kijken op marktplaats. Hier staan vaak handige jongens op die hun diensten voor een prikkie aanbieden. Vaak zitten er ook telefoonwinkels in een stad die mobiele telefoons opkopen (dus jouw 2e hands toestel). Ook deze jongens kunnen jou wellicht helpen met jouw vraag. Veel succes.

Bronnen:
http://www.mobieleeenheid.nl/sonyericsson-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100