Over mobiel abonnementen: Ik heb nu een t-mobile prepaid en wil graag een sim-only abnoment, maar...

Moet dat dan een abonnement van T-mobile zijn? en kan ik in het buitenland weer een prepaid sim erin doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

T-Mobile prepaid telefoons hebben in tegenstelling tot andere providers maar 1 SIM lock. Dat is de provider-lock, de andere netwerken hebben op de toestellen op een product-lock. Met een product-gelockt toestel kun je inderdaad geen postpaid (abonnement) gebruiken. Omdat deze op het product prepaid gesimlockt zijn. T-Mobile abonnementen kunnen dus WEL!!! in pre-paid toestellen. Je kan zelfs bij T-Mobile een pre-2-post migratie laten doen (dit is vakjargon!). Dan wordt je prepaid omgezet in een abonnement. Neem hiervoor contact op met de klantenservice 0800-7123 of loop langs bij een T-Mobile Shop

Als je telefoon een simlock heeft, kan waarschijnlijk alleen een abonnement van t-mobile erin. In het buitenland kan je dan weer een prepaid sim erin doen, maar dat is dan wel een ander nummer.

Tegenwoordig kan je met behoud van je nummer een abonement aanschaffen. Als je dit immers hebt gedaan kan je hem niet meer gebruiken als een prepaid totdat je contract verloopt.

Alles wat in je vraag staat is mogelijk. Informeer bij T-mobile. Want niet alle provider geven je de mogelijkheid om in het buitenland met een prepaid te bellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100