Ik zoek een prepaid provider voor mijn zoontje. Welke provider bied dit aan voor onbeperkt houdbaarheid van de belminuten?

Voor mijn zoon wil ik een prepaid kaartje kopen zodat ik hem kan bellen of hij mij als hij ergens heen gaat. Maar welke provider biedt aan en is goed zodat de belminuten onbeperkt houdbaar zijn en niet verdwijnen of eens in de zoveel maand opgewaardeerd hoeft te worden als hij nog een tegoed heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bliep dacht ik, voor 50 cent kunt u hem de hele dag contacteren (wel online over WhatsApp bijvoorbeeld)

T-Mobile PrePaid De voordelen van T-Mobile PrePaid Ontvang maximaal € 20,- PrePaid tegoed*: € 5,- wanneer je kiest voor PrePaid Standaard; je krijgt een PrePaid simkaart waarop € 5,- tegoed staat (onbeperkt geldig) € 5,- als je jouw gegevens achterlaat op My T-Mobile; je ontvangt dan nog eens € 5,- tegoed (30 dagen geldig) € 10,- als je opwaardeert binnen 7 dagen voor minimaal € 10,- nadat je voor het eerst hebt gebeld of een sms gestuurd; je ontvangt dan € 10,- tegoed (t/m 30 juni 2013 geldig) *Dit aanbod geldt alleen voor alle nieuwe, niet eerder geactiveerde T-Mobile PrePaid simkaarten. Via My T-Mobile kun je de status en de geldigheid zien van het extra tegoed. PrePaid Internet en Laptop PrePaid zijn uitgesloten van deelname.

Bronnen:
t-mobile

BLYK van Vodafone is handig. Onbeperkt sms'en naar iedereen en gratis bellen naar iedereen die ook BLYK heeft. Een simkaart is gratis te bestellen op internet en wordt vervolgens bezorgd. Je krijgt elke maand 1000 sms'jes en belminuten. Officieel moet je 4 keer per jaar opwaarderen, maar dat is niet nodig. Alleen bellen naar niet-blykers kost wel geld.

Bronnen:
http://blyk.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100