Als ik de VODAFONE Prepaid Samsung Galaxy Pocket Neo koop voor mijn zoontje, kan ik deze telefoon dan ook met een andere provider gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neen, dat kan pas na een jaar (simlockvrij maken). Je kan wel naar een GSM-shop om de foon simlockvrij te laten maken, kosten ongeveer een tientje (op eigen risico!).

De meeste prepaid telefoons zijn ge-sim-locked (>99%). Wat wil zeggen dat je ze alleen met die provider kan gebruiken. daarom zijn de prepaid telefoons over het algemeen ook wat goedkoper dan simlock vrije. Dus nee, die telefoon kan je niet gebruiken icm een andere provider. Een jaar na aanschaf is de provider verplicht je te helpen met het simlockvrij maken van het toestel. Meestal doen ze dat door het doorsturen van een code. Overigens zijn er wel zaken die de telefoon simlockvrij maken. Maar dan vervalt wel je garantie. Daarna kan je wel andere providers op de telefoon gebruiken.

Nee, dit kan niet De pocket neo precair wordt geleverd met simlock, zodat deze alleen met Vodafone kan worden gebruikt. (Zie onderaan de bron) De simlock kan verweert worden door Vodafone, maar hiervoor gelden voorwaarden. Mvg. Bron: https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/telefoon/prepaid/samsung-galaxy-pocket-neo.shtml https://www.vodafone.nl/_assets/downloads/voorwaarden/voorwaarden_unlockcodes_januari_2013.pdf

Nee er zit blijkbaar wel een simlock op als je toevallig wel vodafone voor een andere simkaart hebt zal het geen probleem zijn maar ander providers zullen niet werken.

Bronnen:
https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/telefo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100