Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als je een mobiel toestel met daarachter PREPAID VODAFONE neemt, kun je hier dan alleen een Vodafone simkaart in doen? Of wat betekent dit anders?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Telefoons
638

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Dan kun je dat toestel dus alleen gebruiken voor een vodafoon prepaid kaart of je moet hem sim Lock vrij laten maken.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
ronron1212
10 jaar geleden
Die zou het gewoon moeten doen is toch vodafoon.
Dat betekent dat het toestel gelocked is op Vodafone Prepaid. Er kan dan alleen een Vodafone Prepaid kaartje in. Een kaartje met een abonnement van Vodafone werkt dus ook niet.

Soms komt het wel eens voor dat een toestel dat labeltje heeft, maar dat een abonnementskaartje of zelfs van een andere provider, wèl werkt. Maar dat kun je alleen maar te weten komen door te testen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het betreffende toestel is voorzien van een Vodafone simlock. Vaak kan er dan alleen een Vodafone prepaid sim in, dus ook geen Vodafone abonnement. Maar ook geen simkaarten van andere providers.

Om het toestel te kunnen gebruiken icm een andere provider zul je het toestel dus eerst simlockvrij moeten (laten) maken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding