Welke smartphones zijn er met een qwerty toetsenbord?

Ik heb nu een Samsung Chat 335 met WiFi. Ik wil graag een smartphone (voor WhatsApp) met een qwerty toetsenbord. Ik heb een budget van 200 euro maar iets meer mag ook. Als jullie een telefoon weten wil ik ook graag weten waar je die kan kopen. Internet mag ook maar ik wil ook graag een winkel waar je naartoe kunt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou eens kunnen kijken bij de Kijkshop, daar hebben ze volgens mij nog de HTC Cha cha liggen, met een qwerty toetsenbord... Echter fysieke knopjes worden steeds zeldzamer, dus het is soms even zoeken. Anders zou je nog kijken naar wat oudere blackberrry's. Dat is een kwestie van Googlen.

Je hebt verschillende telefoons. Persoonlijk raad ik je aan om een blackberry Curve te nemen. http://www.vodafone.nl/shop/category/prepaid/cat16170015/prepaid-blackberry/cat41620002/ Toegevoegd na 2 minuten: hier zou je ook nog verder kunnen kijken (kijkshop): http://www.kijkshop.nl/producten/61-572/mobiele-telefoons/

Je zou inderdaad kunnen kijken op internet, kijkshop, of beslist.nl. Ik heb zelf een LG GT350 gehad en was er erg tevreden over. Je hebt whatsapp en een querty toetsenbord. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100