Hoe zorg ik dat mijn iphone 3g het weer doet?

Mijn Iphone ging toen ik net wakker werd niet meer aan. Als ik de ontgrendelknop + thuisknop indruk verschijnt er wel een appeltje en een wacht-tekentje. Dit staat er nu ongeveer een half uur. Op itunes kan ik hem herstellen, maar dan ben ik al mijn gegevens toch kwijt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je raakt alles dan alleen kwijt als je geen iCloud hebt, maar misschien kun je het proberen als je hem oplaadt. Anders kun jet beste naar de winkel toegaan waar je hem hebt gekocht.

Dan moet je eerst een back-up maken van al je gegevens. Als je dan herstelt en het doet niet heb je alle dingen die je eerst op je iPhone had nog wel. Dus kun je al je gegevens er zo weer op terug zetten.

Ja, als je je iPhone herstelt via itunes ben je al je gegevens kwijt. Maar je kan wel een back up (reservekopie) van je iphone maken en na dat je hem herstelt hebt kan je de back up weer terugzetten op je iPhone. Dan heb je alleen je apps niet meer terug dus die moet je weer zelf opnieuw installeren. Als herstellen niet helpt neem dan contact op met apple.

Zet je iphone in de dfu mode

Als je de knop die hem uit zet en de thuis knop een tijdje indrukt tot het logo van apple weer op het scherm staat, reset de telefoon zichzelf zonder dat je je gegeven verwijderd. ik heb dit probleem ook een aantal keer gehad. Deze oplossing werkt bij mij uitstekend.

Ga naar instellingen > algemeen > stel opnieuw in > herstel netwerkinstellingen. Dan hersteld het toestel alleen de netwerkinstellingen en raak je niks kwijt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100