Wat is het verschil tussen een i phone en een smartphone?

Of is het alleen de naam die verschilt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een iPhone is een soort smartphone, maar niet alle smartphones zijn iPhones. iPhone is een product van een bepaald merk, smartphones zijn de algemene benaming. Net zoals dat BMW een auto is, maar niet alle auto's BMW's zijn.

Een smartphone is de algemene naam. Een iPhone is een smartphone van het merk Apple.

De iphone IS een smartphone van het merk Apple. Zo zijn er vele merken die smartphones maken, Samsung maakt bijvoorbeeld de populaire Galaxy S, Sony de Xperia, maar ook LG, HTC en Nokia maken smartphones. De reden dat er veel over Iphones gesproken wordt is omdat Apple vaak de pioneer is op het gebied van nieuwe technologie, zo ook met de Ipad en zo doende maken ze erg populaire producten en zetten vaak de standaard voor andere merken. Apple heeft momenteel echter enorme concurentie van Samsung.

iPhone is een smartphone van het merk apple hij steekt wel boven de andere smartphones uit doordat hij een hele gemakkelijke interface heeft en niet te groot is maar ook niet te klein. een smartphone is een mobile telefoon waarmee je meer dingen kan doen dan alleen bellen en sms'en. een smartphone bestaat er in verschillende maten en soorten een iphone start pas hij boven de 600 als je de nieuwste wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100