Mijn gsm verwijderd fotos en liedjes zelf ! Hoe komt dit ?

Mijn gsm verwijderd liedjes en foto's zelf !! Ik snap er niks van hij is helemaal nog niet oud ! Nog geen jaar zelfs ! Het is een nokia c3. Ik heb er nooit problemen meegehad tot vandaag ! Wat nu !! Weet iemand waardoor dit zou komen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik kan hier maar 1 ding op bedenken. Je hebt een geheugenkaart erin steken die niet de grootte heeft die de geheugenkaart zelf aangeeft. Ik heb zelf ooit een mp3 speler gehad die 4Gb geheugen zou moeten hebben. Echter had dat ding fysiek maar 1Gb. Het apparaat zelf en ook de computer gaven mooi aan dat ie 4Gb had. Echter op het moment dat ik meer als 1Gb erop zette werd oudere data gewoon overschreven. En dat is wat ik vermoed dat er aan de hand is. Een andere mogelijkheid is misschien dat je kaartje kapot is gegaan en daardoor minder capaciteit over heeft. Maar ik vermoed het eerste.

Het zou vanalles kunnen zijn. 1 ding is zeker een gsm hoort dit niet te doen of je geheugen van je gsm nu vol is of niet. Mijn raad ga naar een >erkend< Nokia verdeler/reparateur en leg daar je probleem uit, zij zullen je beter met dit probleem kunnen helpen. Greets, SDFerker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100