Ik Heb een samsung galaxy Ace gekocht. Ik heb mijn oude simkaart erin gedaan. Nu kost Het internetten via wifi geld. Wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou contact opnemen met je provider. Je zou voor wifi geen geld hoeven te betalen. Toegevoegd na 5 minuten: Ook kan het zijn dat je data roaming aan staat, duik even in je instellingen. Je moet voor wifi natuurlijk wel geld betalen betalen aan je internet provier.

Volgens mij zit er in android geen knopje om je mobiele data uit te zetten, dan moet je een app downloaden doe zorgt dat je mobiele data stopt. En geen YouTube kijken natuurlijk.

Wat je moet doen is: kijken of je telefoon wel echt via Wi-Fi contact legt met het internet i.p.v. 3G. Als je via Wi-Fi verbindt kom je nooit tot EXTRA kosten.

Als het goed is dan kost WIFI geen geld tenzij je tegelijkertijd jouw internetinstelling aan hebt staan en het WIFIpunt voor jou op dat moment niet bereikbaar is doordat er een onbekend wachtwoord op zit. Zet in de internetinstelling alle opties zoals 2G of 3G uit en de andere opties. Dan kan het ook niets kosten.

Hallo ik heb nog nooit hoeven betalen om via m,n modem online tegaan via wifi .moet je de provider van je telefoon betalen of je internet provider?wat je kan bv alleen je wifï aan laten staan en je gps enz uitzetten maar dat is alleen goed als je kosten komen door je telefoon provider de kosten zijn ,komen de kosten van je internet provider dus door je draadloze internet ,ik neem aan dat je dit heb anders kan je niet je wifi gebruiken. ik doe heel veel mijn wifi gebruiken m,n pc doe ik met kabel omdat het sneller is met downloaden,mijn BB of elke telefoon die wifi heeft gaan allemaal online via m,n modem en dat is gratis.is dit niet zo dan zal je internet een limiet hebben .heb je meer vragen mail me op fenix39@live.nl

Sommige smartphones geven automatisch prioriteit aan UTMS/3G verbindingen boven Wifi als beide opties zijn ingeschakeld. Wat je moet doen is de pakketdata en roaming functie uitschakelen. Dat doe je door naar instellingen te gaan en dan mobiele verbindingen te kiezen: daar vink je beide opties (pakketdata en roaming) uit. De Wifi verbinding blijft dan over en die kost geen geld als je daarmee internet'.

doe het volgende: ga naar instellingen -> draadloos en netwerken -> scroll naar beneden voor mobiele netwerken -> vink pakket gegevens uit. blijf in draadloos en netwerkinstellingen. ga naar wifi instellingen -> vink wifi aan. Het moet nu verholpen zijn! Controleer voor de zekerheid nu of er nog steeds geld af gaat als je prepaid hebt (hoe dat met abonnement gaat weet ik niet). Wifi hoort namelijk niets te kosten via je telefoon, dat is het netwerk van bij jezelf thuis, waar je vaste pc, laptop enz op is aangesloten. Het enige wat wifi kost is het maandelijkse abonnement wat je op je vaste internet (wifi) aansluiting thuis hebt. Toegevoegd na 2 minuten: Als je het eerste uitzet, heb je 3g uitgezet. zet je 3g weer aan, dan kost het geld. Dat is het mobiele internetnetwerk van je telefoonprovider.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100