Samsung Omnia i900, kopen of niet ?

Ik zit te twijfelen of ik de Samung Omnia zal kopen, als ik zo de recentie's op internet doorlees lijkt het me niet zo'n heel goed toestel. Vooral de batterijduur blijkt uit die recentie's niet zo lang te zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk heb ik totaal geen problemen met de Samsung Omnia. Ik bezit hem nu ruim 12 maanden en ben er erg blij mee. Nog nooit problemen gehad. Aan het begin had ik wel last van korte batterijduur, maar na een paar maanden werkt het steeds beter.

Niet kopen. Je hebt er al niet zo een goed gevoel bij dus dan moet je hem sowieso al niet kopen. Want elk ander dingetje wat dan niet zo naar je zin zal zijn reken je veel zwaarder aan omdat je er al een negatief gevoel bij hebt.

Ik kan je van harte aanbevelen om een Android toestel te kopen. Kijk eens naar de Motorola Milestone. Ik heb er eentje en woorden schieten tekort.

Niet kopen! Ken meerdere mensen die grote spijt kregen achteraf! Ik zou lekker voor een Iphone gaan.

Ik heb ook een samsung omnia qwerty en ik ben heel erg tevreden. Batterij gaat nu wel snel leeg maar dat komt meer omdat ik nog steeds de telefoon aan het ontdekken ben. Ik kan hem je zeker aanbevelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100