Nieuwe mobiele telefoon nodig, iemand suggesties?

Een degelijke telefoon die wel tegen een stootje kan. Iphone was niets voor mij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan moet je vooral géén sony ericsson nemen. Ik heb na mijn nokia's nu twee keer een sony ericsson gehad omdat ik ze zo mooi vond, maar ze zijn allebei snel kapot. Vooral het open schuivende toestel moet je dan niet nemen. Ondanks dat dit geen suggestie is over wat je wel moet hebben, is het denk ik nuttig om te weten wat je níet moet hebben ;-) Toegevoegd na 1 minuut: De oude nokia's doen het overigens nog steeds. Beetje oud en uit de tijd geworden, maar ja, ze DOEN het wel, na duizend keer vallen, hup in de tas, in de regen bellen en na een zandstorm. (liet hem vallen in een zandhoop... ) Doet t nog steeds. plus voor Nokia.

Nokia N97 Toegevoegd na 3 uur: De Iphone bevalt mij overigens uitstekend, maar dat heeft wel een paar maanden geduurd! Heb er nu zo'n twee jaar een, maar wil niet meer anders! Nokia staat natuurlijk voor degelijkheid, dus ik zou in jou geval daarvoor kiezen,.

Ha, die Freebird; Ik heb sinds een tijdje een Nokia 6500 Slide en die bevalt me prima. Voelt ook lekker degelijk aan, zoals eigenlijk alle Nokia's die ik ervoor had. Toegevoegd na 2 uur: 'Ha, die Japanner;' moet het natuurlijk zijn.

Zoals hierboven al beschreven, een nokia! Heb wel eens andere merken geprobeerd maar ik laat nog wel eens iets uit mn handen vallen, en dus ook de telefoon. Wat dat betreft is Nokia volgens mij niet kapot te krijgen. Tenminste, je moet er op gaan hameren natuurlijk, maar hij kan tegen een aardig stootje!

Kan niet heel specifiek (types) antwoorden, omdat ik niet weet wat je wensen zijn bij een nieuwe mobiel. Maar neem in ieder geval een BlackBerry, hier zit vrijwel alles op wat je nodig hebt. Nu en voor in de toekomst als je meer wil ontdekken met je mobiele telefoon. Je hebt een BlackBerry met toetsjes of alleen maar touchscreen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100