werken de Beats by dr.dre koptelefoons ook op de samsung galaxy s3?

ik heb zelf de samsung galaxy s, maar het geluid is slecht en de bedieningsknoppen doen het niet.

ik zit namelijk te twijfelen tussen de HTC one x & Samsung galaxy S3. ik luister graag muziek, dus ik wil weten of mijn beats op de s3 werkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

zolang er een aux plug in in zit wel!

Beats by dre werken op de samsung galaxy s3. Ik zou wel voor de htc one x gaan want hij heeft ongebouwde Beats by dre speakers en je kan er ook nog de koptelefoon op aansluiten. Ik had ook eerst een galaxy s maar ik vind mijn htc one s veel sneller en fijner. Toegevoegd na 21 seconden: ongebouwde = ingebouwde

Op de website van Beats by Dr. Dre staat dat ze exclusief werken met de producten van Apple (dus de iPod touch, iPhone en iPad). Hiermee doelen ze op de ControlTalk-functie. Dit is een klein afstandsbediening gevestigd aan het snoer. Hiermee kan je telefoongesprekken opnemen en afsluiten, het volgende of vorige nummer selecteren en de volume regelen. Ook kan je met een druk de muziek op pauze en weer afspelen zetten. Deze functie werkt, volgens de website dus alleen met de Apple-producten. Een aantal telefoons van HTC zijn hierop een uitzondering. De HTC-telefoons draaien op Android, normaal zou het niet moeten werken, maar door de deal die gesloten is blijkbaar wel. Je bent hier overigens wel verzekerd van, want je krijgt ze er niets voor niets bijgeleverd. Bij de iPhone en de HTC-telefoon ben je er dus van verzekerd dat de ControlTalk-functie werkt, of het op andere telefoons ook werkt, durf ik dus niet te zeggen. Misschien is het slechts een verkooppraatje waar Apple voor betaald heeft, misschien niet. Toegevoegd na 19 minuten: Natuurlijk komt er wel gewoon geluid doorheen. Je zal je muziek gewoon kunnen horen, echter zonder de ControlTalk-functie wat eigenlijk gewoon een handigheidje is.

Bronnen:
www.beatsbydre.com

Ja, deze kunnen erop aangesloten worden.

Waarschijnlijk kun je ze wel gebruiken maar heb je een ander snoertje nodig, ééntje zonder controltalk. Deze accessoire wordt namelijk niet correct door elke telefoon ondersteunt. Voor twee tientjes (dacht ik) zou je zo'n normaal snoertje kunnen kopen bij HoboHifi. Ook vast wel bij andere concurrenten hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100