Ik wil WhatsAppen op mijn Nokia C3-00 en verwacht totaal - verzenden/ontvangen - max. 30 berichten per dag te verwerken. Hoeveel MB internet kost dat?

Helaas heb ik nog geen internetbundel, dus ben ik afhankelijk van gratis WiFi of WLAN-netwerk of mijn thuis-internet. WhatsApp is erg leuk, maar ik begrijp dat het altijd aanstaat, zelfs als je de WLAN-internetverbinding op je telefoon verbreekt. Dat betekent dat ik op plaatsen waar geen WiFi is - dat is bijna overal in Nederland - dus ook berichten kan ontvangen; dit gaat natuurlijk flink in de papieren lopen, omdat ik geen internetbundel heb. Nu sta ik simpelweg voor de keus: een internetbundeltje nemen, puur bedoeld voor WhatsApp of WhatsApp verwijderen van mijn telefoon. Ik overweeg het eerste te doen, maar dan wil ik niet teveel MB internet nemen; vandaar mijn vraag: Hoeveel MB internet verbruikt WhatsApp als ik 30-40 berichtjes per dag verzend en ontvang?

Weet jij het antwoord?

/2500

1 Whatsapp berichtje komt overeen met 1 a 2 kb. Dus reken zelf maar uit. Dat is nier neer dan maximaal 60 kb, oftewel; 0,060 mb, per dag. Correct me if i wrong.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100