mogen belminuten afgerond worden?

ik heb een abonnement bij t-mobile en daar worden steeds mijn belminuten afgerond als ik 1 minuut en 5 seconde bel gaan er 2 minuten af. Mag dat wel? en zo niet kan ik er iets aan veranderen dat dat niet meer gebeurd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het mag, het staat in hun voorwaarden en daar ben je mee akkoord gegaan. Of het aardig en netjes is een heel andere discussie. Wat je eraan kunt doen: van provider veranderen (vertel t-mobile vooral dat dat de reden is!), of heel goed op je beltijd letten en na x:57 ophangen.

Helaas. een aantal providers doen dit. Het is niet verboden maar vele providers zijn er al wel weer mee gestopt door ontevreden klanten. Maar waarschijnlijk heb jij je abbonement afgesloten toen het per minuut werd gerekend en is dit dus bij jou niet aangepast. T mobile heeft wel bellen per seconde. Gezien je abbo weet ik niet of ze dit voor je om kunnen zetten. Want bellen per seconde zit bij de relax abbonementen. Je kunt altijd naar de klantenservice bellen en er naar vragen.. kan nooit kwaad :) Toegevoegd na 39 seconden: http://nos.nl/artikel/233950-betalen-per-belseconde-gehandhaafd.html http://www.bellen.com/nieuws/t-mobile-relax-online-goedkoper.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100