Is mijn bestelde abbo nog geldig?

Ik heb gisteren een web-only deal besteld:

http://www.phonehouse.nl/abonnement/samsung/galaxysii/vodafone-bel-sms-websmart/100/1jaar/?icmp=100001_sii_vod

Maar donderdag en die dagen ervoor stond er dat het toestelprijs gratis is, maar nu ik vandaag kijk zie ik die actie niet meer, maar heb ik hem via een link waar ik eerder een vraag had gesteld het weer teruggevonden en nu staat er opeens dat de toestelprijs: €339,- is.

Stel dat de koerier bij mij aan de deur komt en ik de contract lees en er staat bij dat ik 339 euro moet bijbetalen i.pv. 0 euro wat er eerst stond bij de webdeal. Dan kan ik het toch gewoon weigeren en is er niks meer aan de hand? Ik heb tenslotte niks ondertekend.

Want als het echt 339 is dan koop ik het natuurlijk niet en onderteken ik niks. En dan hebben ze toch niks meer te zeggen omdat ik niks heb gekocht en worden er toch geen extra kosten etc. in verband gebracht omdat ik het annuleer.

Ik hoop snel wat te horen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U betaald de prijs die op het moment van aanschaf is aangegeven, tussentijdse prijswijzigen ( zowel goedkoper als duurder ) mogen niet doorgevoerd worden. U heeft het product immers gekocht voor die prijs. Voor wat uw tweede vraag betreft heeft dit wat voeten in de aarde. Als u van mening bent dat u misleid bent hoeft u niets te betalen en mag u het product weigeren. U dient dat natuurlijk wel te staven ( bewijzen ). Normaliter heeft u een bedenktijd als u koopt op afstand, doch hier valt dit product niet onder. Dergelijke zaken zijn ook opgenomen in de algemene voorwaarden. Lees deze eerst eer u tekent. http://www.telecomvergelijker.nl/gidsen/1493/voortijdig-opzeggen-mobiel-abonnement.html Toegevoegd na 6 minuten: Gevonden. Algemene voorwaarden TPC artikel 14.1 Artikel 14 Ontbinding 14.1 Nadat een Overeenkomst op afstand tot stand is gekomen, kan een Consument deze binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de Producten kosteloos ontbinden. 14.2 In geval van ontbinding als omschreven in artikel 14.1 dient de Consument de bestelde Producten retour te zenden aan TPH, waarna TPH het door de Consument betaalde factuurbedrag binnen dertig (30) dagen zal restitueren aan de Consument. 14.3 Het recht van ontbinding binnen de in artikel 14.1 gestelde termijn kan niet worden uitgeoefend door een Bedrijf. Eveneens kan een Consument geen aanspraak maken op dit recht indien de geleverde Producten naar persoonlijke voorkeur van de Consument zijn vervaardigd of indien de bestelde Producten naar hun aard niet kunnen worden teruggenomen. 14.4 In aanvulling op hetgeen bepaald in artikel 14.3 kan de Consument de Overeenkomst op afstand ook niet ontbinden indien het Product beschadigd is of een ander aan de Consument toe te rekenen gebrek vertoont. Algemene voorwaarden PhoneHouse http://www.phonehouse.nl/winkel-voorwaarden/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100